Tilauksesi on vanhentunut

Jos automaattinen uusiminen on käytössä, tilaus uusitaan automaattisesti seuraavalle tilauskaudelle ilman toimia sinulta. Jos automaattinen uusiminen ei ole käytössä, uusi tilaus manuaalisesti.

Jos uusit tilauksen manuaalisesti ja olet aiemmin lisännyt sovellukseen vara-aktivointikoodin, sovellus aktivoidaan automaattisesti vara-aktivointikoodilla nykyisen tilauksen päättyessä.

Tilauksen uusiminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Mene Profiili-osioon Jos laitteesi on yhdistetty My Kaspersky -tiliisi, sähköpostiosoitteesi näkyy tässä.
  3. Napsauta tilaustiedoissa Uudista nyt.

Kasperskyn tai jonkin kumppanimme verkkosivusto avautuu oletusselaimeen.

Anna My Kaspersky -tiliisi rekisteröity sähköpostiosoite ostoprosessin aikana. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, se luodaan määritetyllä sähköpostiosoitteella. Kun olet ostanut sovelluksen ja yhdistänyt sen My Kaspersky -tiliisi, tilaus aktivoituu automaattisesti laitteessa tunnin kuluessa uusimisesta.

Voit myös lähettää uuden tilauksen laitteisiin My Kaspersky -tililtäsi. Katso lisätietoja tilauksen lähettämisestä tiliisi yhdistettyyn laitteeseen My Kaspersky -ohjeista.

Jos et ole uusinut tilaustasi, sovellus saattaa siirtyä rajoitetun toiminnallisuuden tilaan.